Obavijest o izmjenama i dopunama uvjeta poslovanja i Odluke o tarifi naknada za usluge Zagrebačke banke d.d. - u primjeni od 1. lipnja 2021.

04.03.2021.

Obavještavamo vas da će od 1. lipnja 2021. biti u primjeni izmjene i dopune sljedećih dokumenata:
1.) Općih uvjeta poslovanja Zagrebačke banke d.d. po transakcijskim računima potrošača
2.) Općih uvjeta poslovanja Zagrebačke banke d.d. za izdavanje i upotrebu kreditnih kartica za potrošače
3.) Posebnih uvjeta poslovanja Zagrebačke banke d.d. za izdavanje i upotrebu nagradne Mastercard kartice
4.) Izmjena i dopuna Odluke o tarifi naknada za usluge Zagrebačke banke d.d.
5.) Uvjeti za korištenje funkcionalnošću Izipay Zagrebačke banke d.d.
6.) Uvjeti upotrebe Registra primatelja Zagrebačke banke d.d.
7.) Izmjene u Satnici zaprimanja i izvršenja naloga potrošača
8.) Izmjene u Izvatku iz Odluke o kamatnim stopama
9.) Izmjene u paketnim proizvodima - Paket za mlade

Molimo vas da u poslovnicama Banke ili na e-zabi provjerite jesu li vam ažurni podaci o broju mobitela i e-mail adresa te ih po potrebi ažurirate u cilju usklađivanja s Uredbom 2019/518 u dijelu odredbi koje stupaju na snagu 19.4.2021. vezano uz slanje propisanih elektroničkih poruka s informacijom o marži u odnosu na tečaj Europske središnje banke. Izmjenu broja mobitela možete provesti u poslovnici Banke i putem e-zabe. Izmjenu e-maila možete provesti u poslovnici Banke, putem m-zabe i e-zabe. Molimo vas do 18. travnja 2021. provjerite i po potrebi ažurirate svoje podatke.

Izmjene i dopune općih uvjeta stupanju na snagu 1. lipnja 2021., s tim da se točka 6.2.7.1. Općih uvjeta poslovanja Zagrebačke banke d.d. za izdavanje i upotrebu kreditnih kartica za potrošače i točka 5.1.2. Općih uvjeta poslovanja Zagrebačke banke d.d. po transakcijskim računima potrošača primjenjuju od 12. lipnja 2021. Ako imate bilo kakvih pitanja oko ovih izmjena i dopuna uvjeta poslovanja, molimo nazovite na telefon 0800 00 24, pišite nam na e-mail zaba@unicreditgroup.zaba.hr ili dođite u poslovnicu do 31. svibnja 2021. Ako ne prihvaćate predložene izmjene, molimo da nas o tome obavijestite pismenim putem najkasnije do 31. svibnja 2021., u protivnom smatramo da ste suglasni s prijedlogom izmjena i dopuna. Primanjem obavijesti o neprihvaćanju predloženih izmjena i dopuna smatrat će se da je ugovor u odnosu na koji niste prihvatili izmjene otkazan i prestaje najkasnije s danom stupanja na snagu predloženih izmjena. Banka u tom slučaju neće naplatiti naknadu za otkaz.

Detaljne informacije o svim izmjenama i dopunama kao i tekstove izmijenjenih i dopunjenih uvjeta poslovanja i tarife naknada dostupne su vam u dokumentima u nastavku ove obavijesti te u svim poslovnicama Zagrebačke banke i na besplatnom infotelefonu 0800 00 24.


Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.