O Privatnom bankarstvu

O Privatnom bankarstvu

Privatno bankarstvo Zagrebačke banke specijalizirano je za potrebe klijenata koji raspolažu određenim višim imovinskim cenzusom, kojima je omogućen pristup uslugama kao što su kartice, transakcijski računi i krediti, ali i širem rasponu financijskih instrumenta i investicijskih proizvoda drugih članica Grupe UniCredit i vanjskih partnera.

Profesionalnost, povjerenje, diskrecija i sigurnost temeljne su vrijednosti kojima se Privatno bankarstvo Zagrebačke banke vodi u pristupu klijentima.

Klijentima je na raspolaganju tim stručnih i iskusnih privatnih bankara te usko specijaliziranih stručnjaka koji su usmjereni na osiguravanje stabilnosti i rasta imovine klijenata.


Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.