Održiva banka

Stvaramo opipljivu vrijednost za sve naše dionike pružajući prava rješenja za stvarne potrebe. To je ono što podrazumijevamo pod Banking that matters. UniCredit je jednostavna uspješna paneuropska poslovna banka s potpuno integriranim korporativnim i investicijskim bankarstvom, koja svojoj rasprostranjenoj i rastućoj bazi klijenata pruža jedinstvenu mrežu u zapadnoj, srednjoj i istočnoj Europi. U skladu s našim vrijednostima, etikom i poštovanjem, obvezali smo se svim našim dionicima, klijentima, kolegama, zajednici i okolišu da ćemo ispravno postupati, kako bismo osigurali da UniCredit ostane paneuropski pobjednik.

Održiva strategija

U UniCreditu ostajemo u potpunosti predani održivom stvaranju vrijednosti za naše dionike. Naše opredjeljenje da uvijek postupamo ispravno je naše vodeće načelo u interakciji sa svim našim dionicima, kako bismo ostvarili održive rezultate. Naše nas vrijednosti spajaju i definiraju kulturu naše Grupe, način na koji donosimo odluke i ostvarujemo ih. Kao „One team, One UniCredit”, uvjereni smo da naše dvije vrijednosti, etika i poštovanje (E&P), predstavljaju ono što je danas najvažnije za Grupu i za sve naše dionike; Naše obveze i ciljevi koji pokrivaju okolišno, društveno i korporativno upravljanje (ESG) pokazuju kako je održivost dio DNK-a naše Grupe i potpuno je integrirana u naše poslovne strategije.
Više na internetskim stranicama UniCredit Grupe.

Održiva
zajednica

Saznajte više

Održivo
poslovanje

Saznajte više

Bankarstvo
s društvenim utjecajem

Saznajte više

Održivost u okviru usluge
investicijskog savjetovanja

Saznajte više

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.