Dobro došli u Zagrebačku banku!

Zagrebačka banka vodeća je banka u Hrvatskoj i članica UniCredita, paneuropske komercijalne banke s jedinstvenom ponudom usluga u Italiji, Njemačkoj, srednjoj i istočnoj Europi.

O UniCreditu

UniCredit je paneuropska komercijalna banka s jedinstvenom ponudom usluga u Italiji, Njemačkoj, srednjoj i istočnoj Europi. Naša je svrha osnažiti zajednice da napreduju, pružajući najbolja rješenja za sve naše dionike, otključavajući potencijal naših klijenata i naših ljudi diljem Europe.

Uslužujemo više od 15 milijuna klijenata diljem svijeta. Oni su u središtu onoga što radimo na svim našim tržištima. UniCredit je organiziran u četiri ključne regije i dva poslovna područja, korporativno i individualno. To nam omogućuje da budemo bliski našim klijentima i iskoristimo snagu cijele Grupe za razvoj i ponudu najboljih proizvoda na svim našim tržištima.

Digitalizacija i naša predanost načelima ESG-a ključni su pokretači naših usluga. Pomažu nam u pružanju izvrsnosti našim dionicima i stvaranju održive budućnosti za naše klijente, naše zajednice i naše ljude.

Company Profile

Jednostavna uspješna paneuropska komercijalna banka

Pod geslom "Jedna banka, jedan UniCredit" cijela Grupa djeluje kao jedan tim na svim svojim tržištima i poslovnim područjima kako bi pretvorila trenutačne izazove u prilike.

Naše su snage:

Upravljanje

Kao paneuropska banka težimo najboljem korporativnom upravljanju.

Investitori

Mi u UniCreditu jasno komuniciramo s investitorima, rejting agencijama i financijskim analitičarima.

Karijere

Pridružite se našoj jedinstvenoj mreži koja kombinira lokalnu stručnost i međunarodni uspjeh.

Press i mediji

Pročitajte novosti o nama i našim inicijativama te pogledajte godišnji “Integrated Report”.

Održivost

Svoj rad ne ocjenjujemo samo kroz financijske rezultate jer je način na koji dolazimo do rješenja jednako važan kao i samo rješenje.

Doprinos zajednici

Saznajte više o našim inicijativama za podršku lokalnim zajednicama.

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.