Karijere

Tržište rada se neprestano mijenja. Svi stalno traže najbolje mjesto za rad, mjesto gdje su naše ideje važne. U Zagrebačkoj banci i UniCredit Grupi brinemo o vama. Pružamo vam prijateljsko radno okruženje, puno potpore, gdje su osobne vrijednosti ključne kako bismo donijeli promjenu. Cijenimo ravnotežu između ureda i onoga što je izvan njega. U Zagrebačkoj banci i UniCredit Grupi iza svake je osobe kolega koji će prihvatiti vaše strasti i pomoći vam ostvariti vaše ciljeve, u uredu i izvan njega.

Postanite dio naše vizije, u međunarodnoj grupaciji u kojoj se raznolikost smatra vrijednošću. Iskoristite priliku ispuniti svoje ambicije i napraviti razliku. Napravite ono što je važno.

Ponuda poslova

Pogledajte sve ponude poslova

Zainteresirani ste graditi karijeru u UniCreditu? Posjetite stranicu karijere na webu Grupe UniCredit i pridružite se jedinstvenoj mreži lokalne ekspertize i međunarodnog uspjeha.

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.