Prigovori, prijedlozi, pohvale

Predložite promjene, ovdje smo da bismo bili bolji za vas.

Smatrate li da vam je u poslovnom odnosu sa Zagrebačkom bankom povrijeđeno ili uskraćeno neko pravo, predlažemo da događaj/spornu situaciju pokušate riješiti u izravnom usmenom obraćanju zaposlenicima u Banci. U većini slučajeva situacija tako može biti riješena brzo i jednostavno na obostrano zadovoljstvo.

Takvo usmeno obraćanje klijenata Banka ne tretira kao pisani prigovor u smislu Politike upravljanja prigovorima klijenata Zagrebačke banke i ne primjenjuje pripadajuće odredbe o podnošenju, zaprimanju, rješavanju i evidentiranju pisanih prigovora.

Ako spornu situaciju nije moguće riješiti u usmenom kontaktu sa zaposlenicima Banke ili se ne želite usmenim putem obratiti zaposlenicima, možete uputiti Banci pisani prigovor kako je propisano Politikom upravljanja prigovorima klijenata. Pisani prigovor minimalno treba sadržavati:

  • osobne podatke klijenta
  • detaljan opis događaja/situacije ili okolnosti koje su izazvale nezadovoljstvo, a predmet su i dokaz osnovanosti prigovora te je prigovoru poželjno priložiti preslike dokumenata kojima se dokazuju navodi iz prigovora ukoliko klijent istima raspolaže
  • adresu za dostavu odgovora
  • poželjno je prilikom podnošenja prigovora navesti svoj datum rođenja ili OIB ili broj računa u Banci.


Banka će se očitovati u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora, osim ako je zakonskim propisom, za pojedinu uslugu propisan drugačiji rok. U slučaju da prigovor ne sadrži sve potrebne podatke za postupanje, od podnositelja prigovora zatražit će se njegova nadopuna.

Ako nas pohvalite, radovat će nas! Cijenit ćemo pohvalu koja nama daje poticaj da budemo još bolji.

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.